Ο Ξενώνας

Ο ξενώνας Αμαδρυάδες βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Βούτυρο, σε υψόμετρο 820 μέτρων και λειτουργεί όλο το χρόνο. Το Βουτύρο είναι ένα παραδοσιακό χωριό, καταπράσινο με βρύσες να αναβλύζουν δροσερά νερά, ενώ απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι.

Αποστάσεις

  • Ιατρείο Νοσοκομείο 7 χλμ
  • Φαρμακείο 7 χμλ
  • Ταχυδρομείο 7 χλμ
  • Τράπεζα 7 χλμ
“H ανακαίνιση του ξενώνα ολοκληρώθηκε το 2009, με στόχο να έχει την ίδια αισθητική με το παραδοσιακό country στυλ του ξενοδοχείου, που λειτουργεί εδώ απο το 2006.”

Θέα

Η εκπληκτική θέα του ελατοσκέπαστου βουνού αλλά και τα τρεχούμενα νερά δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (τη μεγαλύτερη πέτρινη εκκλησία της Ευρυτανίας) δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό.

Oι κοινόχρηστοι χώροι διακρίνονται για τους πλούσιους καναπέδες, το τζάκι και το πολύ καλά εξοπλισμένο μπαρ, όπου εκτός από παραδοσιακό τσίπουρο και ποτά, μπορεί κανείς να γευτεί παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και του ταψιού. Και επειδή η εξοχή ανοίγει την όρεξη, απολαύστε το πρωινό σας στο δωμάτιο ή κατεβείτε στην πολύ ωραία αίθουσα με τη ζεστή ατμόσφαιρα, όπου σερβίρεται.

” Zυμωτό ψωμί, τσουρέκια, κέικ, κουλουράκια και ομελέτες από φρέσκα αβγά θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στην αναρρίχηση, το rafting, το trekking ή το σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου. “

Οι Υπηρεσίες μας

Τα μπάνια είναι με μπανιέρα.
Επίσης γίνεται αλλαγή πετσέτας κάθε ημέρα και σεντονιών κάθε δυο ημέρες
Το τζάκι δεν χρεώνεται επιπλέον για τη χρήση του.
Στεγασμένο δωρεάν πάρκινγκ για τους πελάτες.

Χώρος αίθριο με θεα το δάσος.

Επίσης από την άνοιξη και τον χειμώνα πλέον λειτουργεί και εξωτερικό κήπος καφέ, στεγασμένος με πλήρες παιδική χαρά, με κούνιες και διαφορά παιχνίδια, mountain bike για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η Πρότασή μας

Με αφετηρία τον ξενώνα μας μπορείτε να χαρείτε δυο υπέροχες βόλτες, πεζοπορίας ή ποδηλασίας.

Α. στον Άγιο Ιωαννη με φοβερή θεα το Καρπενήσι την ποταμιά και το μικρό χωριό μια διαδρομή μες στο καταπράσινο δάσος με ελατά νερά τρεχούμενα και την ησυχία του δάσους

Β. απέναντι από τον ξενώνα στις πηγές του χωριού με τουςκαταραχτες και επίσης μέσα στο δάσος πάτε στο απέναντι χωριό το Νόστιμο